The Mortal Instruments - Orasul Oaselor


Clary Fray, o fata de cincisprezece ani, are darul Vederii… un dar pe care ceilalti oameni nu-l au. Ea vede vampiri, varcolaci, zane, demoni si alte creaturi care populeaza Lumea din Umbra.
In Orasul Oaselor (City of Bones) cartea intai din seria Instrumente mortale (The Mortal Instruments), mama lui Clary, Jocelyn, dispare si ea insasi e atacata de un demon - un ravener inspaimantator. Astfel, tanara ajunge sa-i cunoasca pe vanatorii de umbre, razboinici a caror misiune este sa-i apere pe oameni de demoni si sa-i controleze pe vampiri si varcolaci.
Un roman urban fantasy pentru tineri de toate varstele cu, o actiune plina de suspans, ritm alert, imaginatie si originalitate!

In sfarsit am ajuns si la momentul recenziei acestei carti ♥ Deci , voi incepe prin a spune ca Jace este primul caracter fictional baiat de care chiar m-am indragostit. Este o carte cu ingeri ,nephilimi si demoni. V-am spus ca ador aceste chestii? Doar de cateva ori. Oricum, ceea ce vreau sa spun despre aceasta carte este ca m-a izolat pentru 2 zile de restul lumii, tot ce faceam era sa citesc sau sa caut pe net chestii legate de aceasta carte. Am invatat runele aproape pe de rost si mi le desenam pe mana, asta fiind in vara in 2014. Majoritatea cartilor din aceasta serie le-am citit in podul bunicii mele sau prin iarba in curtea casei. Este o serie minunata. Da, un triunghi amoros care m-a pus pe ganduri, incat la un momentdat nu stiam de ce parte vreau sa fiu. Jace este exemplul baiatului rebel si incapatanat, putin dark la exterior, dar in interiorul lui, adanc ascuns, este un baiat dulce si intelegator. Clary este rebeliunea intruchipata, isi iubeste mama si vrea sa o salveze cu orice pret. Recomand aceasta carte ,si aceasta serie, defapt.

Ofer acestei carti 10/10

1 comentarii:

  1. Hehe!:))Scroll-uiam eu pe aici, si am gasit un nou blog, al tau.(Vezi ca nu e bine titlul, fara "the" inaintea lui Love.)In rest, succes pe mai departe, draga mea Melania.

    RăspundețiȘtergere

 
The Love For Books Blog Design by Ipietoon