Fata Fantoma
                                                De Sophie Kinsella

   
 Nume: Sophie Kinsella
 Nume original: Twenties Girl
 Autor: Sophie Kinsella
 Colectia: Chic
 Editura: Polirom




                Lara Lington a avut intotdeauna o imaginatie debordanta, dar iata ca, dintr-odata, imaginatia asta a ei a cam inceput sa-si faca de cap!
Femeile tinere, obisnuite, la vreo douazeci si ceva de ani, care incearca sa-si vada de viata lor, sa-si faca o cariera, nu sunt vizitate de fantome, nu? Si totusi, se pare ca spiritul stramatusii Sadie, nelinistit, si-a gasit o forma de manifestare in lume si e hotarat sa ramana prin preajma Larei, pana cand aceasta ii va indeplini dorintele.
Cumva, ajutandu-si stramatusa in vanatorea ei de comori, Lara descopera ca propria ei viata a devenit interesanta si romantica. Ramane sa vedem care e, pana la urma, sensul acestei fantastice intalniri...

„Incercati numai sa va imaginati: o poveste cu o fantoma care adora jazzul, barfa si comenteaza in permanenta, cu o mirare inocenta si ironie fina, lumea de azi! Sophie Kinsella este, intr-adevar, o maestra a comediei cu aceasta incantatoare aventura intr-una dintre cele mai incitante metropole ale lumii.” (Publishers Weekly
„Fata fantoma este o poveste romantica, plina de umor, care propune o viziune aparte asupra lumii tensionate din ziua de azi, lasandu-se condusa de o voce deosebit de ironica – si de intrigata – a trecutului.” (Daily Mail)

  Trebuie sa recunosc ca aceasta carte nu m-a atras in mod special cand ma gandeam in legatura cu ce carte sa citesc in continuare, dar m-am gandit sa ii dau o sansa si nu regret aceasta alegere. Umorul Sophiei si suspansul m-au facut sa savurez aceasta carte pana la final. Fiind o iubitoare a chestiilor supranaturale si a stilului vintage, imaginati-va doar ce entuziasmata am fost, cand am descoperit ca aceasta fata fantoma este defapt stramatusa Larei, o tanara incantatoare, cu stilul flapper girl , plina de viata (ei bine, poate doar sufletul) care vrea sa se distreze ca si cum ziua de maine nu ar exista, si da, inca ma refer la fantoma. Aceasta, se indragosteste ,din nou, inca vorbesc despre fantoma, si o roaga pe Lara sa ii indeplineasca dorinta acestei iubiri in timp ce fata, incearca din rasputeri sa gaseasca lantul cu libelula, pentru a-si alunga stramatusa.



           Ofer acestei carti 9/10

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
The Love For Books Blog Design by Ipietoon