Ingerul Noptii vol.1

                                                                         De Becca Fitzpartick

Nume :Ingerul Noptii
Nume original : Hush,hush
Autoare: Becca Fitzpatrick
Editura: Litera

Un juramant sacru     
Un inger cazut     
O dragoste interzisa
Pentru Nora Grey, dragostea nu face parte din plan. Nu s-a indragostit niciodata de vreun baiat, in ciuda eforturilor depuse de Vee, prietena ei cea mai buna. Dar zambetul sagalnic si ochii patrunzatori ai lui Patch o atrag mai presus de orice ratiune. Patch pare sa se afle oriunde este si ea si pare sa o cunoasca mai bine decat prietena ei cea mai buna, iar Nora nu se poate decide daca sa-i cada in brate sau sa fuga din calea lui cat mai departe. Dupa o serie de intamplari inspaimantatoare, tanara se gaseste prinsa intr-un joc al razbunarii unde nimeni nu este ceea ce pare a fi, taberele se schimba si ascund secrete periculoase. In mijlocul unui stravechi conflict intre nemuritori si ingerii cazuti, Nora trebuie sa-si infrunte temerile si sa lupte pentru viata si dragostea ei, iar o alegere gresita o poate costa viata.

Nora este genul de personaj de care te atasezi repede, timida, desteapta, vulnerabila. Iar Patch este baiatul rau de care majoritatea fetelor sunt atrase cu exceptia fetei de care este chiar el atras.
Voi incepe cu partea oarecum negativa. In primul rand avem cliseele :
- Fata buna-baiatul rau;
- Unul dintre parinti e mort sau divortat iar celalalt nu prea sta pe acasa;
- Fata umana-baiatul cu secrete;
- Cea mai buna prietena;
- Triunghi amoros;
- Fitoasa scolii.
In al doilea rand, inceputul cartii m-a facut sa cred ca este o carte care imi va lua foarte mult de citit, dar nu a fost asa. Lasand cliseele la oparte, cartea este chiar una destul de buna. Nu este uimitor scrisa, imi aduce a fan fiction de pe wattpad, insa este o carte buna. Becca a reusit sa ma tina cu sufletul la gura pana acum 10 minute, cand am terminat cartea. Finalul a fost unul  reusit cu un plot twist chiar imprevizibil.Am gasit titlul cartii din intamplare, si am zis ca merita o sansa, si in momentul asta, ma bucur mult ca descoperit aceasta serie.

Acord acestei carti 9,5/10 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
The Love For Books Blog Design by Ipietoon