Fenomenul John Green
    Aveam de ceva timp gand sa scriu despre John Green, si am zis, ce moment mai bun decat sa o fac acum, in aceasta zi insorita de Duminica.
Nu am citit chiar tot ce e scris de John Green, deexemplu nu am avut ocazia sa citesc Will Grayson si De 19 ori Khaterine, dar o voi face.
Cand deschid una din cartile lui, descopar cate o poveste noua, foarte diferita de celelalte. Cand am citit Sub aceeasi stea am stiut cu ce am de aface la Cautand-o pe Alaska sau Orase de hartie.
Pot spune ca Sub aceeasi stea mi-a placut, nu m-a dat pe spate dar a fost acceotabila. Despre cautand-o pe Alaska...am facut o recenzie nu prea placta ;iar Orase de hartie este una din preferatele mele. In fiecare carte simteam ca citesc carti scrise de autori diferiti.

Singurul lucru care ma convingea ca este ceva scris de domnul Green, este limbajul. Modul lui de a scrie este unul comun, pe care oricine il poate intelege, cu un limbaj nu chiar cenzurat,dar care reuseste sa te captiveze de cele mai multe dati.

2 comentarii:

  1. Eu am citit " Sub aceeași stea " și '' Orașe de hârtie '' . Mi-au plăcut foarte mult, așa că am zis că o să îmi placă și celelalte volume ale lui . M-am apucat să citesc '' De 19 ori Katherine " , dar nu mi-a plăcut. M-a dezamăgit. Huh, bani dați degeaba. Dar ce să facem, asta e!
    Foarte interesant blogul tău, l-am citit și, un sfat, postează cât mai des!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet ♥ O sa reincep sa postez aproape zilnic, tinand cont ca am terminat cu tezele si testarile si in sfarsit pot rasufla usurata.

      Ștergere

 
The Love For Books Blog Design by Ipietoon